Първоначално публикувано от rusiq86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За температурата на двигателя 156 2.4 jtd
Collapse
X
-
Уреда на таблото не показва правилно! Това добре, но как мога да отремонтирам това!?[/QUOTE]
При мен този датчик се намира на самия термостат.След смяната ми показва много точно.
Аз си мисля , че ти показва правилно , защото чертичката между 90 и 130 не е 110, а 100 градуса.Съответно чертата между 90 и 50 трябва да е 80-но не съм сигурен.За другата черта съм 100 процента сигурен , защото я включвах на комп.
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеМалко да възобновя темата: днес ходих на диагностика, от нас до мястото са около 3км, темп. на въздуха бе около 0, до там бе дигнала по показание малко след 50 градуса. На диагностиката показа 67 градуса. Уреда на таблото не показва правилно! Това добре, но как мога да отремонтирам това!?
Comment
-
Добре де на мен ми стои на около 75 градуса...И мисля че е вярно, защото когато чертата задмине 90 и стане 92-93 и първата степен на перката се включва, следователно си правя изводите че това 75 си е реално. Поправете ме ако греша...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеУреда на таблото не показва правилно! Това добре, но как мога да отремонтирам това!?
Аз си мисля , че ти показва правилно , защото чертичката между 90 и 130 не е 110, а 100 градуса.Съответно чертата между 90 и 50 трябва да е 80-но не съм сигурен.За другата черта съм 100 процента сигурен , защото я включвах на комп.[/QUOTE]
Абсолютно точно, колега: 50-80-90-100-130 са чертите.
+-2,3градуса предполагам, че не са фатални.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Ей всяка година еднакви теми ...
Тая температура се мери с термометър, за да се знае колко е в действителност, а не с диагностика, която взима инфо от датчик - 99% изфирясал
И поне 7463 пъти е писано тваНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеЕ добре де но на малко лсед първата чертичка, на мм или два мм, показа на компа 67 градуса, а ти казваш, че е 50, не съответства нещо. Някой има ли данни за тези чертички колко градуса са!?sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Има 100 теми, и в нито една един точен, ясен отговор!
Темата е стара, просто я обновяваме, а датчика на термостата е нов. И найстина ми е интересно на колко градуса отговарят чертичките, които не са обозначени!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеАз си мисля , че ти показва правилно , защото чертичката между 90 и 130 не е 110, а 100 градуса.Съответно чертата между 90 и 50 трябва да е 80-но не съм сигурен.За другата черта съм 100 процента сигурен , защото я включвах на комп.Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
Абсолютно точно, колега: 50-80-90-100-130 са чертите.
+-2,3градуса предполагам, че не са фатални.
И че всички си мислим че тази чертичка означава 70, а то сега се оказа че това е 80 градуса....
На повече от форума стрелката стои ето така:
И ние си мислим че е около 75 а сега се оказа че това е около 85 което е напълно нормално...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеИма 100 теми, и в нито една един точен, ясен отговор!
Темата е стара, просто я обновяваме, а датчика на термостата е нов. И найстина ми е интересно на колко градуса отговарят чертичките, които не са обозначени!146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
Comment